Προφίλ

Το νέο γραφείο της RE/MAX Ability που εδρεύει στη Σπάρτη Λακωνίας είναι μέλος του πολυεθνικού δικτύου της RE/MAX. Η RE/MAX είναι σήμερα είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός στο χώρο του Real Estate.

Σημαντικό κομμάτι της δύναμής της αποτελεί η έντονη παγκόσμια παρουσία της. Αποτελεί ένα ισχυρό brand name στις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες διεθνώς και το δίκτυο της ξεπερνά τα 8.200 γραφεία σε πάνω από 110 χώρες του κόσμου.

Σκοπός του γραφείου μας και βασική μέριμνα μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η αναβάθμιση των κτηματομεσιτικών συναλλαγών στην περιοχή μας, με βάση τα διεθνώς αναγνωρισμένα επίπεδα της RE/MAX.

Ασχολούμαστε με ακίνητα, πολυτελή ακίνητα, επαγγελματικά ακίνητα, εξοχικές κατοικίες και αγοραπωλησίες γης. Απευθυνόμαστε στην τοπική αγορά, πανελλαδικά, αλλά και παγκόσμια, μέσω του δικτύου που μας παρέχει η RE/MAX.

O Broker Owner του γραφείου μας Σόβολος Μανώλης, πληρεί τα κριτήρια ενός επιτυχημένου μεσίτη, έχοντας εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, γνώση της αγοράς και εκπαίδευση σε όλα τα θέματα. Η πολύτιμη στελέχωση του γραφείου μας από τους ικανότατους Συνεργάτες μας, μας καθιστούν βέβαιους ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας με αξιοπιστία, χτίζοντας μαζί τους μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης.

Αυτοσκοπός μας: Το γραφείο της RE/MAX Ability να αποτελέσει το συνώνυμο της επιτυχημένης κτηματομεσιτικής συναλλαγής. Κανείς στον κόσμο δεν πουλάει περισσότερα ακίνητα από την RE/MAX.


Loading...